Ön itt jár: Kezdőlap > Aktuális

Aktuális

2023-05-18 12:07:34

Az 5 évesnél fiatalabb készülékeket folyamatosan hívja vissza a gyártó, azonban a hasznos élettartamon túli készülékek helyett új készülékek vásárlása javasolt.

 

2022-11-07 12:12:09

A Philips Respionics gyártó módosítja meglévő ellenjavallatait és figyelmeztetéseit a mágnest tartalmazó orr- és arcmaszkokkal kapcsolatban azon betegek védelmében, akik mágnesre érzékeny beültetett eszközökkel rendelkeznek. Ebben a cikkben tájékozódhat az érintett termékekről és a felhívás részleteiről.

 

2022-09-16 15:06:56

A Philips biztonsági felhívásának közzététele óta eltelt idő alatt a háttérben összeszervezett előkészítő munka folyt a korrekciós kampány lebonyolításához. Jelen írásunkban ennek részleteiről adunk tájékoztatást. 

2021-06-28 10:01:17

A PHILIPS önkéntes helyszíni biztonsági feljegyzést (FSN) adott ki bizonyos típusú folyamatos- (CPAP), és kétszintű (BiPAP) nyomást adó légsínterápiás, továbbá nem-invazív lélegeztető készülékekkel kapcsolatban, az azokban található hangszigetelő habszivacs porladásnak indulása miatt.

Az Alvásterápia Kft. részéről ezzel kapcsolatban minden észszerűen elvárható intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy betegeink biztonságos terápiáját a továbbiakban is biztosíthassuk, megadjuk számukra az igényelt tájékoztatást a rendelkezésre álló információk alapján, továbbá, hogy kövessük a gyártó útmutatásait a korrekciós intézkedések megvalósításában.