Ön itt jár: Kezdőlap > CPAP maszkok > Orrmaszkok > Nuance Gél maszk és fejpánt

Nuance Gél maszk és fejpánt

Nuance Gél maszk és fejpánt Katt rá a felnagyításhoz
TB támogatott ár:21.057Ft
Gyártó:
Philips Respironics
Cikkszám: 1105161
Elérhetőség: Raktáron
Választható méret:: 3 méret 1 csomagban (S,M,L)
váz típusa:nem választható

A Nuance Gél orrmaszk a Philips Respironics első zselébetétes innovatív megoldása a terápia hatékonyságának növelésére, kevesebb orr-körüli irritációval. A puha zselés orrpárna kényelmesen illeszkedik az orrlyukhoz, biztosítva a tökéletes légáramlást. A 3 féle méretből Ön választja ki, hogy melyik fekszik fel a legideálisabban az arcára. A világoskék puha textil fejpánt könnyű és rugalmas, az arc két oldalán és a fejtetőn állítható, és csúszásgátló bevonata garantálja az éjszakai nyugodt alvást. A Nuance Gél orrmaszk a lehető legkisebb felületen érintkezik az arccal, így kisebb a bőr kipirosodásának kockázata és a szélesebb látómező a mozgás szabadságát kínálja olvasáshoz, tévénézéshez. A maszkhoz tartozik egy rövidebb, rugalmas gégecső, ami mikro-kilégzési nyílásokkal rendelkezik, hogy lágyítsa és csendesítse a kilégzést, valamint egy forgó résszel kapcsolódik az alvásterápiás készülék gégecsövéhez, ezáltal szabadabb forgolódást tesz lehetővé az ágyban. Ezt a rövidebb csövet a fejtető felé is el lehet vezetni a fejpánton kialakított kis hurok segítségével. A Nuance Gél orrmaszkkal hanyatt, oldalt és hason is lehet aludni. A csupán 4 részből álló maszkot könnyű szétszedni és tisztítani.  

A Nuance Gél orrmaszk RedDotAward termékdizájn díjat nyert 2014-ben: https://www.red-dot.org/project/nuance-nuance-pro-32143

Előnyök:

  • kényelmes, használata könnyű
  • tökéletesen és puhán illeszkedik az orrlyukhoz
  • nem irritálja az orrnyerget
  • széles látómezőt biztosít

A csomag tartalma: textil fejpánt, zselés orrpárna 3 féle méretben (S, M, L), valamint a magyar nyelvű használati útmutató.

A magyar nyelvű használati útmutatót letöltheti, a maszkok/készülékek tisztításával kapcsolatos általános tanácsainkat pedig itt olvashatja el. Figyelmébe ajánljuk a garanciával kapcsolatos tudnivalókat.

További kérdés esetén Szaküzletünk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére! :)

Paraméterek
- Terápiás nyomás4hPa -30 hPa
- Gégecső csatlakozás22mm átmérő
- Működési hőmérséklet+5°C - +40°C
- Tárolási hőmérséklet-20 °C - +70°C
- Élettartamkb 12 hónap
Nuance Gél maszk és fejpánt
Nuance Gél maszk és fejpánt
Nuance Gél maszk és fejpánt