Ön itt jár: Kezdőlap > Pollenszűrő Prisma készülékhez

Pollenszűrő Prisma készülékhez

Pollenszűrő Prisma készülékhez Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó:
Löwenstein Medical
Cikkszám: WM 29652
Elérhetőség: Raktáron

Opcionálisan használható, ultrafinom textil szűrő, a Löwenstein prisma-család alvásterápiás készülékeihez: prismaSMART, prismaSMART Plus, prisma20A, prisma25S, prisma30ST, prismaCR

A készülék által beszívott környezeti levegőből a részecskék fokozott kiszűrésére szolgál. Pollenallergiások számára javasolt.

Behelyezése: A prisma CPAP/BiPAP készülék hátulján lévő szűrő-rekeszben kell elhelyezni, a szivacsszűrő alatt, a prisma SMART készülék használati útmutatójának 24. oldalán látható ábrának megfelelően (ld. további képek). Csak a szivacsszűrővel együtt használható!

Tiszítása: a pollenfilter nem mosható! Az elhasználódott pollenfilter beszürkül, ilyenkor el kell dobni és szükség esetén újat kell behelyezni. Kb. 1-2 havonta cserélendő (a szobalevegő tisztaságától függően).

 

Figyelem! A különböző CPAP/BiPAP készülékeket a gyártók saját szűrőkkel látják el, amelyek méretben, kivitelezésben eltérnek egymástól. Rendelés előtt kérjük győződjön meg arról, hogy az Ön által használt alvásterápiás készülékhez illeszkedő szűrőt vásárol. Ehhez segítséget nyújtanak a Kapcsolódó termékeknél látható fotók és a termékek elnevezései.

 

 

 

Mérete60 x 37 mm (szé x ma)