Ön itt jár: Kezdőlap > prisma SMART Auto CPAP

prisma SMART Auto CPAP

prisma SMART Auto CPAP Katt rá a felnagyításhoz
TB támogatott ár:144.780Ft
Gyártó:
Löwenstein Medical
Cikkszám: WM 31620-1110
Elérhetőség: Raktáron
Ár:
260.350 Ft
Menny.:

prisma SMART auto CPAP (fekete)

Az új prisma SMART auto CPAP alvásterápiás készülék továbbviszi a német Löwenstein Medical csúcsminőségű auto CPAP készülékek hagyományát és a legszigorúbb követelményeknek megfelelve biztosítja az Ön alvásterápiájának hatékonyságát és kényelmét. A méltán népszerű prisma SMART auto CPAP alvásterápiás készülék a klasszikus vagy dinamikus nyomás szabályozás által egy új lehetőséget kínál az alvási apnoéban szenvedő betegeknek a terápiájuk személyre szabásában. A FOT (Forced Oscillation Technique) technológia segítségével a prismaSMART auto CPAP készülék felismeri a centrális apnoét, és a Chayne Stokes légzést így a beteg igényeire szabottan biztosítja a megfelelő nyomást az alvás során. A készülék igazán felhasználóbarát: klasszikus, könnyen követhető felhasználói felületet, jól olvasható kijelzőt kapott. Rendkívül megbízható, kifejezetten csendes, és remek automata algoritmusa van a betegeink visszajelzése alapján.

Legfontosabb tulajdonságai:

  • észleli a periodikus légzést, RERA-t, horkolást, hypapnoe-t, apnoé-t és az áramlási korlátozottságot
  • megbízható különbséget tesz az obstruktív apnoe és a centrális apnoe között a FOT technológiának (Forced Osciallatory Technique) köszönhetően
  • bármikor aktiválhatóak az alábbi kényelmi funkciók: autoSTART (a maszkkal együtt egy lélegzetvétellel elindul a készülék), autoSTOP (a készülék 5 másodpercen belül leáll, amint leveszi a maszkot), softSTART (beállítható időintervallum, amíg a lélegeztető nyomás a terápiás nyomásra nő), softPAP (kilégzés előtt a terápiás nyomást átmenetileg lecsökkenti)
  • mélyalvás jelzése az alvásminőség értékelésekor
  • adatok és statisztikák részletes rögzítése SD-kártyán

A készülékhez igény szerint csatlakoztatható a jól ismert prismaAQUA párásító (külön megvásárolható), ami magasabb szintű komfortot biztosít a készülék használójának. A prismaAQUA párásító ugyanis növeli a készüléken átáramló levegő páratartalmát és hőmérsékletét, így a maszkon keresztül a melegebb, páradúsabb levegőt belélegezve elkerülhető a felső légutak kiszáradása.

A csomag tartalma: prisma SMART auto CPAP fekete színű alvásterápiás készülék (benne a kötelező szűrő, és SD kártya), gégecső, tápegység/tápkábel és magyar nyelvű használati útmutató - mindez a saját, fekete színű, praktikus válltáskájában. A táska egyes rekeszeibe egyaránt belefér a - készülékhez külön vásárolandó - maszk, valamint a – kiegészítésképpen használható – párásító is, így a terápia utazás esetén is kényelmesen folytatható.

Megjegyzés: A prisma SMART auto CPAP alvásterápiás készülék csak akkor akadályozza meg megbízhatóan a légút elzáródását, ha az orvos által javasolt felső és alsó nyomásérték meghatározása személyre szabottan történt (pl. alvásközpontban végzett alvásvizsgálat során), és azt a készüléken is beállították. Ezért a készülék kiadása (fél évnél nem régebbi) orvosi rendelvényhez kötött. A szaküzlet munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Átadás után a beállított készüléken Önnek egyszerűen csak a ki- és bekapcsoló gombot szükséges alkalmaznia. :)

A helyes használat és karbantartás érdekében kérjük tanulmányozza a prisma SMART auto CPAP készülék használati útmutatóját!

Orrmaszkok és arcmaszkok széles választékát kínáljuk az Ön hatékony terápiájához. A készülék tisztításával kapcsolatban itt olvashat tanácsokat, a garanciával kapcsolatos tudnivalókért pedig kattintson ide. Tapasztalja meg Ön is a pihentető alvás élményét! :)

 

Paraméterek
Méretei (szé x ma x mé)170 x 135 x 180 mm
Méretei párásítóval310 x 135 x 180 mm
Súlya1,34 kg
Súlya párásítóval (víz nélkül)1,94 kg
Hőmérséklet-tartomány
- üzemeltetésnél+5°C - +40°C
- tárolásnál-25°C - +70°C
Megengedett működési és tárolási páratartalom10-93 % relatív páratartalom (kicsapódás nélkül)
Légnyomás-tartomány700 hPa-1060 hPa (automata magasságbeállítás a használatot 3000 méterig lehetővé teszi)
Gégecsőcsatlakozás átmérője19,5 mm (22mm szabványos átmérőjű gégecső illeszkedik hozzá)
elektromos teljesítménymax. 40 VA
áramfogyasztás
- üzemeltetés alatt230V-nál 0,13A; 115V-nál 0,22A
- készenléti állapotban230V-nál 0,036A; 115V-nál 0,053A
középfokú hangnyomásszintkb 26 dB(A) 10hPa-on
CPAP-üzemi nyomás tartomány4 - 20 hPa
Nyomáspontosság+- 0,5 hPa
prisma SMART Auto CPAP