Ön itt jár: Kezdőlap > Párásítók > prismaAQUA párásító

prismaAQUA párásító

prismaAQUA párásító Katt rá a felnagyításhoz
TB támogatott ár:40.005Ft
Gyártó:
Löwenstein Medical
Cikkszám: WM 29680
Elérhetőség: Raktáron

prismaAQUA fűtött párásító

A Löwenstein Medical nagy teljesítményű prismaAQUA fűtött párásítója kiegészítésképpen integrálható a prisma alvásterápiás termékcsalád bármelyik tagjához. A terápiás készülékből kiáramló levegő ilyenkor áthalad a melegített vízfelület felett, ami növeli a levegő páratartalmát és hőmérsékletét, ezáltal megelőzi a felső légutak kiszáradását. A smartAQUAcontrol intelligens szabályozónak köszönhetően Ön a terápia kezdetekor is meleget fog érezni, és amennyiben – a maszk elmozdulása miatt esetlegesen előforduló - szivárgás jelentkezik, a párásító a nagyobb teljesítményhez adaptálódva is biztosítja az egyenletes páratartalmat. Amennyiben használat közben kiürül a tartály, a készülék automatikusan kikapcsolja a párásítót. A párásítás mértéke több fokozatban egyszerűen beállítható a prismaSMART auto CPAP készüléken, a prismaSMART plus auto CPAP készülék esetében a mobiltelefonos applikáción keresztül is szabályozható. Tapasztalja meg a komfortosabb terápia előnyeit! :)

A párásító üzembe helyezésével és a tisztítással kapcsolatos tudnivalókat a használati útmutató 27-28. oldalán olvashatja magyar nyelven. 

Fontos! Forró víz és/vagy az aromaadalékok (pl. eukaliptuszolaj, inhalációs cseppek) károsíthatják a párásító házának anyagát és a fűtőpálcát. A párásító feltöltéséhez csak hideg vagy langyos vizet használjon, és figyeljen a tartályon lévő „max” jelzésre.  

Figyelmébe ajánljuk a garanciával kapcsolatos információkat.

Megjegyzés: a prismaAQUA fűtött párásító OEP támogatási feltétele a fül-orr-gégészeti szakvélemény megléte. Kérjük egyeztessen az alvásterápiás orvosával!

Az alábbi, néhány perces (angol nyelvű) videó jól szemlélteti a prismaAQUA fűtött párásítóval kapcsolatos használati és tisztítási teendőket: https://www.youtube.com/watch?v=Ora_lLbzYwo

Paraméterek
Méretek(szé x ma x mé) 140 x 135 x 180 mm
Súly víz nélkül0,6kg
Hőmérsékleti tartomány
- üzemeltetésnél+5 °C-tól +37°C-ig
- tárolásnál-25°C-tól +70°C-ig
Megengedett működési és tárolási páratartalom15%-tól 95%-ig (kicsapódás nélkül)
Légnyomás-tartomány700 hPa-1060 hPa
Megengedett maximális feltöltési mennyiség400 ml
Megengedett maximális működési nyomás40 hPA
megengedett maximális áramlási arány248l/perc
Maximális működési nyomás melletti szivárgás0,0 l/perc
Nyomásesés a párásítón keresztülA terápiás készülék és a fűtött párásító együttes használata nem befolyásolja a terápiás nyomást.
prismaAQUA párásító
Kapcsolódó termékek