Ön itt jár: Kezdőlap > prisma20A Auto CPAP

prisma20A Auto CPAP

prisma20A Auto CPAP Katt rá a felnagyításhoz
Gyártó:
Löwenstein Medical
Cikkszám: WM29600-1
Elérhetőség: Raktáron
Ár:
299.720 Ft
Menny.:

prisma20A auto CPAP

A prisma20A auto CPAP (APAP) alvásterápiás készülék a német Löwenstein Medical gyártó prémium kategóriás modellje. Egy rendkívül megbízható és csendes készülék, amely az alvási apnoéban szenvedő beteg részére hatékony terápiát kínál. A FOT (Forced Oscillation Technique) technológia segítségével a prisma20A auto CPAP készülék megkülönbözteti az obstruktív és a centrális apnoét, így a beteg igényeire szabottan biztosítja a megfelelő nyomást az alvás során. A prisma20A auto CPAP készülék magasfokú rugalmasságot kínál az alvásterápiában azáltal, hogy automatikus üzemmódban vagy fix nyomáson is használható. Emellett számos kényelmi funkcióval látták el, amelyeket felhasználóbarát, érintőképernyős, széles kijelzőjén - könnyen követhető menürendszerben - egyszerűen be lehet állítani.

Legfontosabb tulajdonságai:

- választható terápiás üzemmód: CPAP és APAP (APAP módban standard vagy dinamikus nyomásbeállítási opció);

- beazonosítja az alábbiakat: periodikus légzés, RERA, horkolás, hypopnoé, apnoé és légáramlás korlátozottság;

- a még könnyebb légzésért: kilégzéskönnyítés softPAP1 és 2 (kilégzés előtt a terápiás nyomást átmenetileg lecsökkenti), belégzéstámogatás alacsony nyomás esetén (softPAP3);

- autoSTART-STOP funkció (a maszkba belelélegezve automatikusan elindul a készülék, ill. a maszk levétele után 5 másodpercen belül leáll);

- softSTART (beállítható időintervallum, amíg a lélegeztető nyomás a terápiás nyomásra nő);

- adatok és statisztikák részletes rögzítése SD-kártyán

- maszkfelismerés, maszk-teszt (a maszk helyes illeszkedését ellenőrzi);

- reggel visszajelzést küld a kijelzőre az éjszakai alvásról, így megtudhatja, hogy a terápia hatékony-e;

- mélyalvás jelzése az alvásminőség értékelésekor;

- a készüléken igény szerint könnyen beállítható az ébresztési funkció;

- a készülék alja csúszásgátlóval van ellátva a még nagyobb stabilitás érdekében, így nincs több vibráció;

- a működési zaj csökkentéséért hangfogó belső kialakítás gondoskodik;

- adatok és statisztikák részletes rögzítése SD-kártyán

A prisma20A auto CPAP alvásterápiás készülék a nagy teljesítményű motorral, a FOT technológiának köszönhető validált auto-CPAP algoritmussal, és számos kényelmi funkcióval teljesíti a sikeres alvásterápia összes előfeltételét. 

Igény szerint a készülékhez kiegészítésképpen megrendelhető – és egyszerűen hozzákapcsolható - a jól ismert prismaAQUA párásító, ami magasabb szintű komfortot biztosít a készülék használójának. A prismaAQUA párásító ugyanis növeli a készüléken átáramló levegő páratartalmát és hőmérsékletét, így a maszkon keresztül a melegebb, páradúsabb levegőt belélegezve elkerülhető a felső légutak kiszáradása.

A csomag tartalma: prisma20A auto CPAP fekete színű alvásterápiás készülék (benne a kötelező szűrő, és SD kártya), gégecső, tápkábel és magyar nyelvű használati útmutató - mindez a saját, fekete színű, praktikus válltáskájában. A táska egyes rekeszeibe egyaránt belefér a - készülékhez külön vásárolandó - maszk, valamint a – kiegészítésképpen használható – párásító is, így a terápia utazás esetén is kényelmesen folytatható. Az alábbi (angol nyelvű) videó jól szemlélteti mindezt: https://www.youtube.com/watch?v=cdt1Yz492I0

Megjegyzés: A prisma20A auto CPAP alvásterápiás készülék csak akkor akadályozza meg megbízhatóan a légút elzáródását, ha az orvos által javasolt nyomásértékek meghatározása személyre szabottan történt (pl. alvásközpontban végzett alvásvizsgálat során), és azokat a készüléken is beállították. Ezért a készülék kiadása (fél évnél nem régebbi) orvosi rendelvényhez kötött. A szaküzlet munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Átadás után a beállított készüléken Önnek egyszerűen csak a ki- és bekapcsoló gombot szükséges alkalmaznia. :)

A prisma20A auto CPAP készülék használati útmutatója letölthető innen.

Az alábbi, néhány perces (angol nyelvű) videók jól szemléltetik a prisma20A auto CPAP készülékkel történő terápia megkezdését és néhány funkció beállítását: https://www.youtube.com/watch?v=RRsxDDktPjA

Orrmaszkok és arcmaszkok széles választékát kínáljuk az Ön hatékony terápiájához. A készülék tisztításával kapcsolatban itt olvashat tanácsokat, a garanciával kapcsolatos tudnivalókért pedig kattintson ide. Tapasztalja meg Ön is a pihentető alvás élményét! :)

 

Paraméterek
méretei (szé x ma x mé)170x135x180mm
méretei párásítóval310x135x180mm
súlyakb. 1,4 kg
súlya párásítóval (víz nélkül)kb 2 kg
hőmérsékleti tartomány
működésnél+5°C és +40°C között
tárolásnál-25°C és +70°C között
engedélyezett működési és tárolási páratartalomrelatív páratartalom 10% és 95%
gégecső átmérő22mm vagy 15mm
áramfogyasztás
működés közben230V-nál 0,11 A; 115V-nál 0,22 A
készenléti üzemmódban230V-nál 0,036 A; 115V-nál 0,019 A
ISO 80601-2-70 szerinti hangnyomási középszint10 hPa-nál kb. 26,5 dB (A) (ami 34,5 dB (A) zajszintnek felel meg)
ISO 80601-2-70 szerinti hangnyomási középszint fűtött párásítóval10 hPa-nál kb. 27,5 dB (A) (ami 35,5 dB (A) zajszintnek felel meg)
CPAP/APAP működési nyomástartomány4 hPa - 20 hPa
Nyomáspontosság<20 hPa +- 0,6 hPa
prisma20A Auto CPAP