Ön itt jár: Kezdőlap > SOMNObalance e Auto CPAP fehér

SOMNObalance e Auto CPAP fehér

SOMNObalance e Auto CPAP fehér Katt rá a felnagyításhoz
TB támogatott ár:129.921Ft
Gyártó:
Löwenstein Medical
Cikkszám: WM27420/s
Elérhetőség: Raktáron
Ár:
245.491 Ft
Menny.:

SOMNObalance (e) auto CPAP alvásterápiás készülék

A Löwenstein Medical egyik legsikeresebb automata CPAP készüléke az alvásfüggő légzészavarok kezelésére. Nagyon csendes működésű és igényes kivitelezésű német termék fehér színben, felhasználóbarát menürendszerrel.

A készülék pozitív légúti nyomást állít elő (rövidítve: PAP), amely a beteg légútját alvás közben nyitva tartja. Ezt az előállított nyomást orrmaszk, párnás orrmaszk, vagy teljes arcmaszk továbbítja a légút irányába. A SOMNObalance (e) készülék érzékeli a légzési rendellenességeket, és ennek megfelelően változtatja a levegő nyomását. Ez lehetővé teszi a hatékony terápiás kezelést. A készülék szabadalmaztatott OPP (Obstructive Pressure Peak) technológiával rendelkezik, ami megkülönbözteti a központi és obstruktív légzési eseményeket. A SOMNObalance (e) egy olyan automata CPAP alvásterápiás készülék, amely CPAP és autoCPAP üzemmódban is használható. További fontos tulajdonsága az igény szerint beállítható „softPAP” funkció (könnyített kilégzés), amely növeli a páciens terápiás komfortérzetét azáltal, hogy rövid időre csökkenti a nyomást a belégzési ciklus végén, a kilégzésre váltás ideje alatt.

Kiegészítésképpen integrálható hozzá a magas hatékonyságú SOMNOaqua párásító (külön megvásárolható). A terápiás készülékből kiáramló levegő ilyenkor áthalad a melegített vízfelület felett, ami növeli a levegő páratartalmát és hőmérsékeletét, ezáltal megelőzi a felső légutak kiszáradását.

Megjegyzés: A SOMNObalance (e) auto CPAP alvásterápiás készülék csak akkor akadályozza meg megbízhatóan a légút elzáródását, ha az orvos által javasolt felső és alsó nyomásérték meghatározása személyre szabottan történt (pl. alvásközpontban végzett alvásvizsgálat során), és azt a készüléken is beállították. Ezért a készülék kiadása (fél évnél nem régebbi) orvosi rendelvényhez kötött. Az Alvásterápiás Szaküzlet munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

A csomag tartalma: SOMNObalance (e) auto CPAP alvásterápiás készülék (benne a kötelező szűrő és SD kártya), gégecső, tápegység/tápkábel és magyar nyelvű használati útmutató - mindez a saját, fekete színű, praktikus válltáskájában. A táskába a készülékhez külön vásárolandó maszk is belefér, így a terápia utazás esetén is kényelmesen folytatható.

SOMNObalance (e) és SOMNOaqua használati útmutató letölthető innen.

Orrmaszkok és arcmaszkok széles választékát kínáljuk az Ön hatékony terápiájához. A készülék tisztításával kapcsolatban itt olvashat tanácsokat, a garanciával kapcsolatos tudnivalókért pedig kattintson ide. Tapasztalja meg Ön is a pihentető alvás élményét! :)

 

Méretei (szé x ma x mé)210 x 90 x 270 mm
Méretei párásítóval210 x 140 x 270 mm
Súlya1,7 kg
Súlya párásítóval (víz nélkül)kb. 2 kg
Hőmérséklet-tartomány
- üzemeltetésnél+5C - +35C
- tárolásnál-40C - +70C
Megengedett működési és tárolási páratartalommax. 95 % relatív páratartalom (kicsapódás nélkül)
Légnyomás-tartomány700 hPa-1100 hPa (automata magasságbeállítás a használatot 2500 méterig lehetővé teszi)
Gégecsőcsatlakozás átmérője19,5 mm (22mm szabványos átmérőjű gégecső illeszkedik hozzá)
elektromos teljesítménymax. 40 VA
áramfogyasztás
- üzemeltetés alatt230V-nál 0,1A; 115V-nál 0,2A
- készenléti állapotban230V-nál 0,02A; 115V-nál 0,004A
középfokú hangnyomásszintkb 25,8 dB(A) 10hPa-on
CPAP-üzemi nyomás tartomány4 hPa – 20 hPa
Nyomáspontosság+- 0,6 hPa
Kapcsolódó termékek