Ön itt jár: Kezdőlap > Alvásterápiás készülékek > CPAP készülékek > prisma SMART plus Auto CPAP

prisma SMART plus Auto CPAP

prisma SMART plus Auto CPAP Katt rá a felnagyításhoz
TB támogatott ár:144.780Ft
Gyártó:
Löwenstein Medical
Cikkszám: WM 31920-1110
Elérhetőség: Raktáron
Ár:
260.350 Ft
Menny.:

prisma SMART plus auto CPAP (fehér)

Rugalmasság, biztonság, megbízhatóság – ez jellemzi a Löwenstein Medical prisma SMART termékcsaládját.

A prisma SMART plus auto CPAP alvásterápiás készülék a maszk segítségével az alvás alatt fellépő légzési zavarokat kezeli. A német gyártó legújabb terméke modern, megbízható APAP terápiát kínál azon páciensek kezelésére, akik az alvás alatt fellépő obstruktív apnoe miatt változó nyomás biztosítására szorulnak. A terápiás nyomás automatikusan igazodik a páciens nyomásszükségletéhez. A prisma SMART plus auto CPAP alvásterápiás készülék precízen rögzíti a rendellenes légzési eseményeket miközben magas szintű beteg komfortot biztosít. A jól ismert dizájn mögött a legújabb orvosi technológiák kaptak fókuszt, a készülék rendkívül halk, és remek automata algoritmusa van a betegek visszajelzése alapján. Használatát megkönnyíti a széles, és jól olvasható LCD kijelző, valamint a könnyen követhető menü-rendszer.

A „plus” elnevezés arra utal, hogy - a prisma SMART auto CPAP készülék továbbfejlesztésének köszönhetően - a beépített bluetooth-kapcsolat révén - a beteg a prisma APP mobil applikáció segítségével visszajelzést kaphat a terápia napi használatáról.

Legfontosabb tulajdonságai:

  • 2 dinamikus nyomásbeállítási lehetőség APAP módban, minden betegnek a megfelelő terápiát nyújtva
  • mélyalvás jelzése az alvásminőség értékelésekor
  • számos kényelmi funkció, mint autoSTART (a maszkkal együtt egy lélegzetvétellel elindul a készülék), softSTART (beállítható időintervallum, amíg a lélegeztető nyomás a terápiás nyomásra nő), softPAP (kilégzés előtt a terápiás nyomást átmenetileg lecsökkenti)
  • észleli a periodikus légzést, RERA-t, horkolást, hypapnoe-t, apnoé-t és az áramlási korlátozottságot
  • megbízható különbséget tesz az obstruktív apnoe és a centrális apnoe között a FOT technológiának (Forced Osciallatory Technique) köszönhetően
  • többféle csatlakozási lehetőség (SD-kártya, Bluetooth, szerviz-csatlakozó)
  • prismaAPP mobil applikáció kompatibilitás
  • 22mm és 15mm gégecső rendszerekhez illeszkedik

Igény szerint a készülékhez kiegészítésképpen megrendelhető – és egyszerűen hozzákapcsolható - a jól ismert prismaAQUA párásító, ami magasabb szintű komfortot biztosít a készülék használójának. A prismaAQUA párásító ugyanis növeli a készüléken átáramló levegő páratartalmát és hőmérsékletét, így a maszkon keresztül a melegebb, páradúsabb levegőt belélegezve elkerülhető a felső légutak kiszáradása.

A csomag tartalma: prisma SMART plus auto CPAP fehér színű alvásterápiás készülék (benne a kötelező szűrő, és SD kártya), gégecső, tápegység/tápkábel és magyar nyelvű használati útmutató - mindez a saját, fekete színű, praktikus válltáskájában. A táska egyes rekeszeibe egyaránt belefér a - készülékhez külön vásárolandó - maszk, valamint a – kiegészítésképpen használható – párásító is, így a terápia utazás esetén is kényelmesen folytatható.

Megjegyzés: A prisma SMART plus auto CPAP alvásterápiás készülék csak akkor akadályozza meg megbízhatóan a légút elzáródását, ha az orvos által javasolt felső és alsó nyomásérték meghatározása személyre szabottan történt (pl. alvásközpontban végzett alvásvizsgálat során), és azt a készüléken is beállították. Ezért a készülék kiadása (fél évnél nem régebbi) orvosi rendelvényhez kötött. A szaküzlet munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Átadás után a beállított készüléken Önnek egyszerűen csak a ki- és bekapcsoló gombot szükséges alkalmaznia. :)

A helyes használat és karbantartás érdekében kérjük tanulmányozza a prisma SMART plus auto CPAP készülék használati útmutatóját!

Orrmaszkok és arcmaszkok széles választékát kínáljuk az Ön hatékony terápiájához. A készülék tisztításával kapcsolatban itt olvashat tanácsokat, a garanciával kapcsolatos tudnivalókért pedig kattintson ide. Tapasztalja meg Ön is a pihentető alvás élményét! :)

 

Paraméterek
Méretei (szé x ma x mé)170 x 135 x 180 mm
Méretei párásítóval (víz nélkül)310 x 135 x 180 mm
Súlya1,34 kg
Súlya párásítóval1,94 kg
Hőmérséklet-tartomány
- üzemeltetésnél+5C - +40C
- tárolásnál-25C - +70C
Légnyomás-tartomány700 hPa és 1060 hPA között, ami megfelel a 3000m tenger feletti szintmagasságnak NHN
Gégecsőcsatlakozás átmérője19,5 mm (22mm szabványos átmérőjű gégecső illeszkedik hozzá)
elektromos teljesítménymax. 40 VA
Áramfogyasztás
- üzemeltetés alatt240V-nál 0,16A; 100V-nál 0,36A
- készenléti állapotban240V-nál 0,035A; 100V-nál 0,061A
CPAP-üzemi nyomás tartomány4 hPa – 20 hPa
Nyomáspontosság+- 0,25 hPa (3 % a mért értékből)
Középfokú hangnyomásszintkb 26 dB(A) 10hPa-on
prisma SMART plus Auto CPAP